Ovlašteni revizori mogu u skladu s čl. 11. Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020) uputiti svoje prigovore i pritužbe TEB-u elektroničkom poštom na adresu: ines@teb.hr (Ines Štor).

O rješenju podnesenih prigovora i pritužbi izvjestit ćemo podnositelja u roku od 15 dana od njihovog zaprimanja. 

Stručna usavršavanja za vrijeme posebnih okolnosti:

Poštovani revizori,

Kao i prethodnih godina i u 2021. ćemo vam omogućiti da pohađanjem TEB-ovih kvalitetnih edukacija ažurirate svoja znanja i steknete sve potrebne bodove za održavanje svojih revizorskih licenci, u skladu s Pravilnikom o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020). 

Programe TEB-a za ovlaštene revizore (i druge zainteresirane), koje je za 2021. godinu odobrilo Ministarstvo financija i koje smo objavili na našem web portalu (vidjeti u nastavku), planiramo održati u najavljenim rokovima.

U ovisnosti o epidemiološkoj situaciji i drugim okolnostima, edukacije ćemo održati kao seminare ili kao webinare.

Ipak, budući se radi o godišnjem planu, a kako živimo i radimo u posebnim okolnostima kada je gotovo nemoguće precizno planirati i mjesec dana unaprijed, možda pojedine najavljene edukacije nećemo moći održati, ili ćemo ih održati u drugačijim rokovima od planiranih. Stoga vas molimo da pratite naše objave, ili da provjerite na našem portalu (seminari | webinari) da li će se i kada neka edukacija održati.

Ako se dogodi da neku edukaciju nećemo moći održati, ili ćemo je morati odgoditi, kao i ako vi nakon što ste se prijavili i uplatili kotizaciju budete spriječeni nazočiti, na vaš prvi poziv vašu uplatu ćemo odmah vratiti na vaš račun. 

Nadalje vas molimo da se prijavite i uplatite kotizaciju na vrijeme za svaku edukaciju na kojoj želite sudjelovati, kako biste nam omogućili kvalitetnu organizaciju.

Radi priznavanja bodova u svoju prijavu svakako unesite točne podatke, a u kućici „Poruka“ obvezno upišete svoj (revizorski) registarski broj. Također, ostanite prisutni (prijavljeni) na webinaru čitavo vrijeme njegovog trajanja.

Ostanite i dalje s TEB-om, a mi ćemo kvalitetnim i korisnim edukacijama pomoći da proširite, produbite i ažurirate svoja znanja i steknete sve bodove potebne za održavanje revizorske licence.    

TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. Zagreb

 

Dodatni pojedinačni zahtjev za rujan i listopad 2021.

Suglasnost za dodatni pojedinačni program za 09-10-2021

Prethodna suglasnost na Godišnji plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2021. godinu

Godišnji plan aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2021. godinu

Rekapitulacija godišnjeg plana i programa aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2021.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora

 

 

Plan aktivnosti za 2020. - Ovlašteni revizori - informacije, prigovori i pritužbe

 

Plan aktivnosti za 2019. - Ovlašteni revizori - informacije, prigovori i pritužbe