Ovlašteni revizori mogu u skladu s čl. 11. Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020) uputiti svoje prigovore i pritužbe TEB-u elektroničkom poštom na adresu: ines@teb.hr (Ines Štor).

O rješenju podnesenih prigovora i pritužbi izvjestit ćemo podnositelja u roku od 15 dana od njihovog zaprimanja. 

TEB-ova stručna usavršavanja za ovlaštene revizore:

Poštovani revizori,

Kao i prethodnih godina i nadalje ćemo vam omogućiti da pohađanjem TEB-ovih kvalitetnih edukacija ažurirate svoja znanja i steknete sve potrebne bodove za održavanje svojih revizorskih licenci, u skladu s Pravilnikom o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020). 

Upozoravamo da je izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov. 144/20) ukinuta obveza jednogodišnjeg izvještavanja Ministarstva financija RH o prikupljenim bodovima za održavanje revizorske licence. Međutim i nadalje je propisana obveza da ovlašteni revizori moraju svake godine ostvariti najmanje 35 bodova (za detalje vas upućujemo na članak objavljen u TEB-ovom časopisu „Financije, pravo i porezi“ - FIP br. 11/2021.).

Programe TEB-a za ovlaštene revizore (i druge zainteresirane), koje je za 2022. godinu odobrilo Ministarstvo financija i koje smo objavili na našem web portalu (vidjeti u nastavku), planiramo održati u najavljenim rokovima kao seminare ili kao webinare.

Ipak, budući se radi o godišnjem planu, nije moguće precizno planirati, pa pojedine najavljene edukacije nećemo moći održati, ili ćemo ih održati u drugačijim rokovima od planiranih. Stoga vas molimo da pratite naše objave, ili da provjerite na našem portalu (seminari | webinari) da li će se i kada neka edukacija održati.

Ako se dogodi da neku edukaciju nećemo moći održati, ili ćemo je morati odgoditi, kao i ako vi nakon što ste se prijavili i uplatili kotizaciju budete spriječeni nazočiti, na vaš prvi poziv vašu uplatu ćemo odmah vratiti na vaš račun. 

Nadalje vas molimo da se prijavite i uplatite kotizaciju na vrijeme za svaku edukaciju na kojoj želite sudjelovati, kako biste nam omogućili kvalitetnu organizaciju.

Radi priznavanja bodova u svoju prijavu svakako unesite točne podatke, a u kućici „Poruka“ obvezno označite da ste revizori i upišite svoj (revizorski) registarski broj. Također, ostanite prisutni (prijavljeni) na webinaru ili seminaru čitavo vrijeme njegovog trajanja.

Potvrde o sudjelovanju na TEB-ovim edukacijama i stečenim bodovima pažljivo čuvajte.

Ostanite i dalje s TEB-om, a mi ćemo kvalitetnim i korisnim edukacijama pomoći da proširite, produbite i ažurirate svoja znanja i steknete sve potebne bodove za održavanje revizorske licence.    

TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. Zagreb

 

Godišnji plan za 2024

Rekapitulacija Godišnjeg plana za 2024. godinu

Prethodna suglasnost na Godišnji plan za 2024.

Dodatni pojedinačni zahtjev za dobivanje prethodne suglasnosti na program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora

Rekapitulacija dopune godišnjeg plana za 2024. godinu

Prethodna suglasnost na dodatni pojedinačni program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora_18.06.2024.

Prethodna suglasnost na dodatni pojedinačni program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora_27.05.2024.

 

Godišnji plan aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023. godinu

Rekapitulacija godišnjeg plana i programa aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023.

Prethodna suglasnost na Godišnji plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023. godinu

Dodatni pojedinačni zahtjev za dobivanje prethodne suglasnosti na program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora

Prethodna suglasnost za pojedinačne programe aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora

 

Bodovi koje su ovlašteni revizori ostvarili na TEB-ovim edukacijama

Obavijest o novoj e-usluzi za ovlaštene revizore

 

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora

 

Plan aktivnosti za 2022. - Ovlašteni revizori - informacije, prigovori i pritužbe