Ovlašteni revizori mogu u skladu s čl. 11. Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020) uputiti svoje prigovore i pritužbe TEB-u elektroničkom poštom na adresu: ines@teb.hr (Ines Štor).

O rješenju podnesenih prigovora i pritužbi izvjestit ćemo podnositelja u roku od 15 dana od njihovog zaprimanja. 

Stručna usavršavanja za vrijeme posebnih okolnosti:

Poštovani revizori,

Kao i prethodnih godina i u 2022. ćemo vam omogućiti da pohađanjem TEB-ovih kvalitetnih edukacija ažurirate svoja znanja i steknete sve potrebne bodove za održavanje svojih revizorskih licenci, u skladu s Pravilnikom o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov., br. 104/2018 i 144/2020). 

Upozoravamo da je izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Nar. nov. 144/20) ukinuta obveza jednogodišnjeg izvještavanja Ministarstva financija RH o prikupljenim bodovima za održavanje revizorske licence. Međutim i nadalje je propisana obveza da ovlašteni revizori moraju svake godine ostvariti najmanje 35 bodova (za detalje vas upućujemo na članak objavljen u TEB-ovom časopisu „Financije, pravo i porezi“ - FIP br. 11/2021.).

Programe TEB-a za ovlaštene revizore (i druge zainteresirane), koje je za 2022. godinu odobrilo Ministarstvo financija i koje smo objavili na našem web portalu (vidjeti u nastavku), planiramo održati u najavljenim rokovima, u ovisnosti o epidemiološkoj situaciji i drugim okolnostima - kao seminare ili kao webinare.

Ipak, budući se radi o godišnjem planu, a kako živimo i radimo u vremenu u kojem je gotovo nemoguće precizno planirati na duži rok, možda pojedine najavljene edukacije nećemo moći održati, ili ćemo ih održati u drugačijim rokovima od planiranih. Stoga vas molimo da pratite naše objave, ili da provjerite na našem portalu (seminari | webinari) da li će se i kada neka edukacija održati.

Ako se dogodi da neku edukaciju nećemo moći održati, ili ćemo je morati odgoditi, kao i ako vi nakon što ste se prijavili i uplatili kotizaciju budete spriječeni nazočiti, na vaš prvi poziv vašu uplatu ćemo odmah vratiti na vaš račun. 

Nadalje vas molimo da se prijavite i uplatite kotizaciju na vrijeme za svaku edukaciju na kojoj želite sudjelovati, kako biste nam omogućili kvalitetnu organizaciju.

Radi priznavanja bodova u svoju prijavu svakako unesite točne podatke, a u kućici „Poruka“ obvezno označite da ste revizori i upišite svoj (revizorski) registarski broj. Također, ostanite prisutni (prijavljeni) na webinaru čitavo vrijeme njegovog trajanja.

Potvrde o sudjelovanju na TEB-ovim edukacijama i stečenim bodovima pažljivo čuvajte.

Ostanite i dalje s TEB-om, a mi ćemo kvalitetnim i korisnim edukacijama pomoći da proširite, produbite i ažurirate svoja znanja i steknete sve potebne bodove za održavanje revizorske licence.    

TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. Zagreb

 

Godišnji plan aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023. godinu

Rekapitulacija godišnjeg plana i programa aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023.

Prethodna suglasnost na Godišnji plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023. godinu

 

Bodovi koje su ovlašteni revizori ostvarili na TEB-ovim edukacijama

Obavijest o novoj e-usluzi za ovlaštene revizore

 

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora

 

Plan aktivnosti za 2022. - Ovlašteni revizori - informacije, prigovori i pritužbe