Ispravak Odluke HOK-a o dopuštenom manjku u ugostiteljstvu

U Nar. nov., br. 39 od 3.4.2024. objavljen je Ispravak Odluke o dopuštenoj visini kala, rastepa, kvara i loma u ugostiteljstvu koja je objavljena u Nar. nov., br. 27/24.

Ispravkom Odluke o dopuštenoj visini kala, rastepa, kvara i loma u ugostiteljstvu:

  • u čl. 4. ispravljena je stopa dopuštenog manjka pri skladištenju za krumpir, kupus, kelj, cvjetaču, korabicu, tikvice, mahune, mrkvu, celer, peršin te ista iznosi 5% (prije 3%).
  • ispravljeni su članci 2. i 12. Odluke. U nastavku dajemo paralelni prikaz odredbi ovih članka:

Odluka o dopuštenoj visini kala, rastepa, kvara i loma u ugostiteljstvu (Nar. nov., br. 39/24) stupa na snagu 11.4.2024., a cijela se može vidjeti ovdje.

Znate li da nakon što se pretplatite na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ OSTVARUJETE PRAVO NA NEOGRANIČEN BROJ BESPLATNIH TELEFONSKIH KONZULTACIJA (BEZ DOKUPA MINUTA) s TEB-ovim savjetnicima svaki radni dan od 8,00 do 14,00 sati?

Pretplatu na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ možete naručiti na sljedećoj poveznici Naruči svoj primjerak FIP-a.

Natrag