NOVO - TEB-ova mišljenja na portalu POREZI

Sadržaj TEB-ovog portala POREZI dopunili smo novom (petom) razinom koja se sastoji od TEB-ovih pisanih mišljenja.
 
Prema tome, portal POREZI sada se sastoji od sljedećih pet (5) razina dostupnog sadržaja:

  1. Pročišćeni tekstovi zakona,
  2. Pročišćeni tekstovi provedbenih propisa,
  3. Mišljenja Porezne uprave,
  4. TEB-ovi stručni članci i tekstovi i
  5. TEB-ova pisana mišljenja.

TEB-ova pisana mišljenja su također podijeljena po poreznim područjima te unakrsno povezana s konkretnim odredbama pročišćenih tekstova poreznih zakona, pravilnika i ostalih provedbenih propisa koji se nalaze na portalu.

Trenutno se na ovoj novoj razini portala POREZI nalazi 139 TEB-ovih pisanih mišljenja za koja se nadamo da će Vam pomoći u još bržem i kvalitetnijem rješavanju poreznih nedoumica, a kontinuirano ćemo ju nadopunjavati novim pisanim mišljenjima.

Podsjećamo da na TEB-ovom portalu POREZI besplatno možete pročitati pročišćene tekstove poreznih zakona i njihovih provedbenih propisa (pravilnici, odluke, uredbe, naredbe i dr.). Svim korisnicima TEB-ovog portala POREZI omogućili smo besplatno KORIŠTENJE UNAKRSNIH POVEZNICA između konkretnih odredbi poreznih zakona i njihovih provedbenih propisa.

Za korištenje besplatnog sadržaja TEB-ovog portala POREZI nije potrebna registracija niti dostava bilo kakvih podataka.

TEB-ovom portalu porezi možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://porezi.teb.hr

Ako se malo detaljnije bavite porezima i poreznim obračunima, uz registraciju i pretplatu, na TEB-ovom portalu POREZI možete proučiti i sva relevantna i aktualna MIŠLJENJA SREDIŠNJEG UREDA POREZNE UPRAVE, ogroman broj TEB-ovih ČLANAKA i ostalih STRUČNIH TEKSTOVA, te TEB-ova PISANA MIŠLJENJA kojima se pojašnjava primjena konkretnih odredbi poreznih zakona i njihovih provedbenih propisa.

Sva mišljenja Porezne uprave, svi TEB-ovi članci i ostali stručni tekstovi te sva TEB-ova pisana mišljenja također su unakrsno POVEZANI S KONKRETNIM ODREDBAMA poreznih zakona i njihovih provedbenih propisa, što korisnicima omogućuje brže i kvalitetnije praćenje i tumačenje  poreznih propisa.

Na naplatni sadržaj TEB-ovog portala POREZI možete se pretplatiti za:

  • 7 dana po cijeni od 50,00 kn + PDV,
  • 30 dana po cijeni od 100,00 kn + PDV,
  • 90 dana po cijeni od 200,00 kn + PDV ili
  • 360 dana po cijeni od 500,00 kn + PDV.

Sve pretplatnike TEB-ovog portala POREZI odmah, putem newslettera, obavještavamo o svakoj  promjeni sadržaja na portalu.

Pregledajte kako izgleda TEB-ov portal POREZI putem poveznice https://porezi.teb.hr, a za pristup njegovom cjelokupnom sadržaju odaberite razdoblje pretplate koja Vam najviše odgovara.

Natrag