Ukinuta pauza za dezinfekciju trgovina

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 7. lipnja 2020. Odluku o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Ovom Odlukom brisan je st. 2. toč. II. Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 te od 7.6.2020. prodajni objekti i to prodavaonice, skladišta, tržnice na veliko, tržnice na malo i drugi oblici prodaje robe izvan prodavaonici u kojima radno vrijeme traje duže od 10 sati, nisu obvezni organizirani dvokratno radno vrijeme te radi čišćenja i dezinfekcije prostora prodavaonica i izmjene radnika koji u njima rade ne moraju imati prekid rada od jednog sata.

Znate li da nakon što se pretplatite na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ OSTVARUJETE PRAVO NA NEOGRANIČEN BROJ BESPLATNIH TELEFONSKIH KONZULTACIJA (BEZ DOKUPA MINUTA) s TEB-ovim savjetnicima svaki radni dan od 8,00 do 14,00 sati?

Pretplatu na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ možete naručiti na sljedećoj poveznici Naruči svoj primjerak FIP-a.

Natrag