U TEB-ovom časopisu "Financije, pravo i porezi" br. 1/20 objavljen je članak "Novi Pravilnik o lukama nautičkog turizma i novele pravilnika iz djelatnosti ugostiteljstva". Autor članka je Darko Marečić.

Sažetak članka:

Dana 17. prosinca 2019. stupili su na snagu: novi Pravilnik o kategorizaciji luke nautičkog turizma i razvrstavanju drugih objekata za pružanje usluga veza i smještaja plovnih objekata, izmjene i dopune Pravilnika o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine Hoteli, Pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji ugostiteljskih objekata iz skupine Kampovi, Pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i Pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. O novinama koje za pružatelje ugostiteljskih i turističkih usluga donose ovi pravilnici pišemo u članku.

Pretplatnici internet izdanja časopisa članak mogu pročitati na sljedećoj poveznici: Pročitaj članak

Pretplatu na časopis "Financije, pravo i porezi" možete obaviti na sljedećoj poveznici: Pretplati se na FIP

Ključne riječi:

turizam, turističke agencije, ugostiteljstvo, ugostitelj, ugostiteljska djelatnost, ugostiteljske usluge, OPG, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, iznajmljivač, kamp, hotel, nautički turizam, plovni objekti, charter, kategorizacija, marina, objekti za pružanje usluga veza, objekti za pružanje usluga smještaja
Natrag