Izmjene i dopune Pravilnika o Registru GFI

Izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu vođenja Registra godišnjih financijskih izvještaja, te načinu primanja i postupku provjere potpunosti i točnosti godišnjih financijskih izvještaja i godišnjeg izvješća (»Narodne novine«, br. 50/20), koji je stupio na snagu s 25.5.2020. godine, ministar financija usuglasio je rokove za predaju financijskih izvještaja i računovodstvene dokumentacije propisane tim Pravilnikom s rokovima propisanim Pravilnikom o rokovima predaje financijskih izvještaja i računovodstvene dokumentacije u posebnim okolnostima (»Narodne novine«, broj 43/20).

O novim rokovima u posebnim okolnostima detaljno smo pisali u TEB-ovom časopisu „Financije, pravo i porezi“ br. 5/20 (poveznica na članak).

Znate li da nakon što se pretplatite na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ OSTVARUJETE PRAVO NA NEOGRANIČEN BROJ BESPLATNIH TELEFONSKIH KONZULTACIJA (BEZ DOKUPA MINUTA) s TEB-ovim savjetnicima svaki radni dan od 8,00 do 14,00 sati?

Pretplatu na TEB-ov časopis „Financije, pravo i porezi“ možete naručiti na sljedećoj poveznici Naruči svoj primjerak FIP-a.

Natrag