Datum održavanja: 25.11.2021. (četvrtak)
Početak: 9,30 sati
Očekivano trajanje webinara: 180 minuta

Webinar je namijenjen računovođama, revizorima, osobama koje sudjeluju u proračunskim procesima planiranja, izvršavanja i izvještavanja, te svima ostalima kojima je potrebno znanje za razumijevanje podataka iz proračunskog računovodstva.

 

Program:

 • Kontrolni postupci u računovodstvu krajem godine
 • Obveza usklađivanja potraživanja i obveza - s 31. listopada ili 31. prosincem (ili na oba datuma)?
 • Godišnji popis imovine i obveza za 2021.
 • Upute za organizaciju i provedbu godišnjeg popisa
 • Rashodovanje i postupci s rashodovanom imovinom
 • Knjiženja popisnih razlika i rashodovanja
 • Najčešće nepravilnosti kod popisa i rashodovanja
 • Godišnji obračun poreza pri zadnjoj isplati plaće u 2021. godini
 • Ostale pripreme na kraju godine za porez na dohodak
 • Podsjetnik na obračun PDV-a za posljednje razdoblje oporezivanja
 • Odgovori na pitanja polaznika

Predavači: Nikolina Bičanić, mag. oec. i Dinko Lukač, dipl. oec. (TEB-ovi viši savjetnici)

Materijal: Prezentacije u PDF-u dostavljaju se polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije, prije početka webinara.

Kotizacija: Naknada za webinar iznosi 700,00 kn (s PDV-om) po sudioniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste pravne osobe plaća kotizaciju u iznosu od 630,00 kn (s PDV-om).

Pogodnosti za TEB-ove pretplatnike:

Pretplatnici TEB-ovog časopisa „Financije, pravo i porezi“ koji su podmirili obvezu za 2021. plaćaju kotizaciju za webinar u iznosu od 600,00 kn (s PDV-om);

Jedan sudionik iz pravne osobe koja s TEB-om ima zaključen Ugovor o uslugama savjetovanja može sudjelovati bez plaćanja kotizacije, a drugi i svaki sljedeći sudionik plaća kotizaciju u iznosu od 600,00 kn (sa PDV-om), ako je obveza za 2021. godinu podmirena.

Uplata: Naknada za sudjelovanje uplaćuje se unaprijed u korist transakcijskog računa TEB-a HR56 2340 0091 1001 8078 7.

Prijava: Prethodna prijava je obavezna. Molimo vas da radi organizacije webinara i pravovremene dostave pisanog materijala, kotizaciju uplatite i dostavite prijavnicu najkasnije jedan radni dan prije održavanja.

Prijave za sudjelovanje dostavljaju se u TEB isključivo putem web prijavnice. Kad se iz iste pravne osobe prijavljuje više sudionika, molimo da u prijavnici navedete mail svakog sudionika, kako bismo svakome mogli dostaviti link za povezivanje na webinar.

Uputu za prijavu i sudjelovanje na TEB-ovom internet seminaru (webinaru) pogledajte na ovoj poveznici.

U slučaju poteškoća kod povezivanja, polaznici će se na dan održavanja webinara moći javiti na mobitel čiji broj ćemo javiti uz dostavu pisanog materijala u PDF-u.

Politika privatnosti platforme Zoom dostupna je ovdje, a Uvjeti korištenja mogu se pročitati ovdje.
Svojom prijavom i sudjelovanjem na webinaru, polaznici potvrđuju da su upoznati s Politikom privatnosti i da prihvaćaju Uvjete korištenja platforme Zoom.
TEB otklanja svaku odgovornost vezanu uz mogući neispravan rad platforme Zoom, zastoj u radu ili nemogućnost polaznika za prijavu na webinar. Ni u kojem slučaju TEB ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak, koji mogu nastati polazniku, a proizlaze ili su vezani uz uporabu platforme Zoom.

Molimo vas da nam pravovremenom prijavom i uplatom omogućite kvalitetnu organizaciju webinara.