Vrijeme održavanja: 21.9.2021. (utorak)
Početak: 10,00 h
Trajanje izlaganja: oko 90 minuta + odgovori na pitanja

 

U praksi se događaju situacije da se naknadno utvrde pogreške u predanim JOPPD obrascima, kao i propusti u smislu neprikazivanja određenih isplata ili obveza. Na webinaru, na praktičnim primjerima, pojašnjavamo moguće načine ispravaka JOPPD-a te dopunu JOPPD-a.

Program:

  1. Što znači ispravak JOPPD obrasca?
  2. Koliko se ispravaka može napraviti i za koje razdoblje?
  3. Načini ispravljanja JOPPD-a
  4. Koji se podaci mogu izmijeniti samo ispravkom?
  5. Kako poništiti podatke o stjecatelju?
  6. Ispravci za koje se osim ispravka podnosi i dopuna
  7. Što znači dopuna JOPPD-a?
  8. Kako napraviti dopunu JOPPD-a?
  9. Primjeri ispravaka i dopuna JOPPD-a (pogrešan obračun plaće, pogrešno razdoblje, JOPPD poslan na pogrešan dan, pogrešna oznaka neoporezivog primitka, naknadno priznata ozljeda na radu, propušteno iskazivanje isplate, i dr.)
  10. Odgovori na pitanja

Predavačica: TEB-ova viša savjetnica Jasminka Rakijašić

Materijal: Prezentacije u PDF-u dostavljaju se polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije, prije početka webinara.

Kotizacija: Naknada za sudjelovanje na webinaru iznosi 400,00 kn (320,00 kn + 80,00 kn PDV-a) po sudioniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste pravne osobe plaća kotizaciju sa 10% popusta, u iznosu od 360,00 kn (288,00 kn + 72,00 PDV-a).

Pogodnosti za TEB-ove pretplatnike:

Za pretplatnike TEB-ovog časopisa „Financije, pravo i porezi“ naknada po polazniku umanjuje se za 20% i iznosi 320,00 kn (256,00 kn + 64,00 PDV-a), ako je obveza za 2021. podmirena.

Za potpisnike Ugovora o uslugama savjetovanja naknada po polazniku umanjuje se za 50% i iznosi 200,00 kn (160,00 kn + 40,00 PDV-a), ako je obveza za 2021. podmirena.

Uplata: Naknada za sudjelovanje uplaćuje se unaprijed u korist transakcijskog računa TEB-a HR56 2340 0091 1001 8078 7.

Radi organizacije webinara i pravovremene dostave pisanog materijala, molimo vas da kotizaciju uplatite i dostavite prijavnicu najkasnije jedan radni dan prije održavanja.

Prijava: Prijave za sudjelovanje dostavljaju se u TEB isključivo putem web prijavnice. Kad se iz iste pravne osobe prijavljuje više sudionika, molimo da u prijavnici navedete mail svakog sudionika, kako bismo svakome mogli dostaviti link za povezivanje na webinar.

Uputu za prijavu i sudjelovanje na TEB-ovom internet seminaru (webinaru) pogledajte na ovoj poveznici.

U slučaju poteškoća kod povezivanja, polaznici će se na dan održavanja webinara moći javiti na mobitel čiji broj ćemo javiti uz dostavu pisanog materijala u PDF-u.

Politika privatnosti platforme Zoom dostupna je ovdje, a Uvjeti korištenja mogu se pročitati ovdje.
Svojom prijavom i sudjelovanjem na webinaru, polaznici potvrđuju da su upoznati s Politikom privatnosti i da prihvaćaju Uvjete korištenja platforme Zoom.
TEB otklanja svaku odgovornost vezanu uz mogući neispravan rad platforme Zoom, zastoj u radu ili nemogućnost polaznika za prijavu na webinar. Ni u kojem slučaju TEB ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak, koji mogu nastati polazniku, a proizlaze ili su vezani uz uporabu platforme Zoom.

Molimo vas da nam pravovremenom prijavom i uplatom omogućite kvalitetnu organizaciju webinara.