Potpisnici ugovora o uslugama savjetovanja i pretplatnici TEB-ovog časopisa "Financije, pravo i porezi" pretplatom stječu pravo na neograničen broj telefonskih konzultacija sa savjetnicima TEB-a, sa svih stručnih područja koje prati TEB, bez doplate i vremenskog ograničenja, putem PIN-a.

PIN je tajni broj, namijenjen isključivo konkretnom pretplatniku, a izdaje ga i prema potrebi mijenja TEB, o čemu pretplatnika izvješćuje mailom.  Svaki pretplatnik dužan je svoj PIN pažljivo čuvati i ne smije ga obznaniti drugima. U suprotnom pretplatnik će odmah izgubiti pravo na besplatne telefonske konzultacije. 

PIN za pretplatu šaljemo na Vaš dostavljeni mail.

Za internetsku pretplatu potrebno je dostaviti još ime i prezime osobe koja će pristupati internetskom izdanju s PIN-om.

Moderna telefonska centrala i primjeren broj stručnih i ljubaznih savjetnika osigurava najkvalitetniju uslugu. Ovaj način korištenja konzultantskih usluga veoma je popularan radi praktičnosti i brzine, te radi pouzdanosti i vrhunske profesionalnosti ovog TEB-ovog servisa.

Telefon: 385 (0) 1 46 11 211 birajte <1> i Vaš PIN (za pretplatnika s PIN-om)

Radno vrijeme telefonskog servisa za pretplatnike: svaki radni dan od 8,00 do 14,00.

Telefonski savjeti za nepretplatnike

Telefonske konzultacije sa savjetnicima TEB-a mogu obaviti i nepretplatnici bez PIN-a putem slijedećih 060 brojeva:

  • područje financija, računovodstva i poreza - 060 655 550
  • područja javne nabave, radnih odnosa, ovrhe i sl. - 060 606 676
  • područje proračunskog računovodstva - 060 610 620

Cijena poziva s fiksne mreže iznosi 6,99 kn/min (PDV uključen), dok cijena poziva s mobilne mreže iznosi 8,41 kn/min (PDV uključen).

Radno vrijeme telefonskog servisa za nepretplatnike: svaki radni dan od 8,00 do 14,00.