Zapošljavamo savjetnika-urednika za područje poreza i računovodstva!

Opis radnog mjesta:

Predavanja na TEB-ovim edukacijama u Zagrebu i drugim gradovima u Hrvatskoj, savjetovanje klijenata putem telefonskog servisa, usmene i pisane konzultantske i druge povezane usluge, komunikacija s klijentima i suradnicima, pisanje i uređivanje stručnih članaka, pisanje i uređivanje priručnika i sl.

Posebne pogodnosti:

Nudimo rad u ugodnom i poticajnom okružju uz mogućnost povremenog rada od kuće, priliku za osobni napredak uz usavršavanje i učenje, sudjelovanje u izazovnim projektima, stimulativna primanja i cijenjen posao u uglednoj najstarijoj hrvatskoj savjetničkoj kući.

Znanja i kvalifikacije:

Za obavljanje savjetničkih i uredničkih poslova u TEB-u potrebno je imati završen Ekonomski fakultet, a dobro će doći i položen ispit za poreznog savjetnika ili ovlaštenog revizora, magisterij i dr. Potrebno je znanje i višegodišnje iskustvo na poslovima poreza i računovodstva, s posebnim naglaskom na primjenu propisa o oporezivanju dohotka.

Uz to, naš idealan kandidat je odgovorna, ugodna i kolegijalna, samostalna i samoinicijativna te organizirana i sistematična osoba, spremna na permanentno učenje i usavršavanje, koja izvrsno poznaje i snalazi se u propisima i njihovoj primjeni, koja ima iskustvo u javnim nastupima i predavanjima, na uređivanju i recenziranju stručnih tekstova. Vozačka dozvola B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu dodatna je prednost.

Ako nešto od navedenog i nedostaje - ključna je volja za učenjem, usvršavanjem, širenjem i ažuriranjem znanja.

Molimo sve zainteresirane kandidate/kandidatkinje da svoje prijave s priloženim životopisom dostave putem elektronilčke pošte na: teb@teb.hr
Natrag