RAZUMIJEVANJE I TESTIRANJE SUSTAVA INTERNIH KONTROLA

U REVIZIJI FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA

Zagreb, 6. srpnja 2020. (ponedjeljak)

Početak u 10,00 sati

Predviđeno trajanje izlaganja: 300 minuta + odgovori na pitanja

Završetak oko 15,30 sati

Webinar je namijenjen ovlaštenim revizorima, internim revizorima, kontrolerima, računovođama, financijskim djelatnicima i drugim zainteresiranima.

OVLAŠTENI REVIZORI:  Dobili smo od Minstarstva financija prethodnu suglanost prema kojoj će se prisustvom na ovom webinaru ovlaštenim revizorima priznati 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije.

Program:

  1. Pojam i komponenete sustava internih kontrola
  2. Prepoznavanje nedostataka u internim kontrolama
  3. Procjena značajnosti nedostataka u internim kontrolama
  4. Dokumentiranje uočenih nedostataka u internim kontrolama
  5. Priopćavanje nedostataka u internim kontrolama menadžmentu i onima koji su zaduženi za upravljanje
  6. Reakcije menadžmenta i onih koji su zaduženi za upravljanje na piropćene nedostatke u internim kontrolama
  7. Rasprave, pitanja i odgovori

Predavač: Prof. dr. sc. Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu

Iznos kotizacije: Naknada za sudjelovanje na webinaru iznosi 870,00 kn po sudioniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz istog društva plaća kotizaciju u iznosu od 750,00 kn. Za pet i više polaznika iz istog društva kotizacija sa dodatnih 10% popusta iznosi 675,00 kn po polazniku.

Pogodnosti za TEB-ove pretplatnike:

Pretplatnici TEB-ovog časopisa „Financije, pravo i porezi“ - FIP i potpisnici Ugovora o uslugama savjetovanja s TEB-om plaćaju kotizaciju u iznosu od 750,00 kn po polazniku, ako je obveza za 2020. godinu podmirena.

Temeljem čl. 39. st. 1. toč. i) Zakona o PDV-u, kotizacija je oslobođena od PDV-a.

DODATNA POGODNOST: Polaznici ovog webinara mogu kupiti TEB-ov priručnik  INTERNA REVIZIJA (Autor: prof. dr. sc. Boris Tušek, izašlo iz tiska u svibnju 2017., opseg: 287 stranica) po pogodovnoj cijeni uz 50% popusta (redovna cijena: 400,00 kn, pogodovna cijena za polaznike ovog webinara: 200,00 kn).

Prijava: Prijave za sudjelovanje dostavljaju se u TEB isključivo putem web prijavnice.

Molimo da u prijavnicu svakako unesete točne podatke. Ovlašteni revizori radi priznavanja bodova trebaju na e-mail TEB-a dostaviti prijavnicu sa svojim skeniranim potpisom.

Uplata: Naknada za sudjelovanje na webinaru uplaćuje se unaprijed u korist transakcijskog računa TEB-a: HR56 2340 0091 1001 8078 7.

Radi organizacije webinara i pravovremene dostave pisanog materijala, molimo vas da uplatite kotizaciju i dostavite prijavnicu čim prije, a najkasnije dan prije održavanja.

Kako se prijaviti i sudjelovati na TEB-ovom internet seminaru (webinaru) pogledajte na ovoj poveznici.

U slučaju poteškoća kod povezivanja, polaznici će se na dan održavanja webinara moći javiti na mobitel čiji broj ćemo javiti uz dostavu pisanog materijala u PDF-u.

Molimo vas da nam pravovremenom prijavom i uplatom omogućite kvalitetnu organizaciju webinara.

U slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo odgode ili otkaza webinara, u kojem slučaju će uplaćene kotizacije biti odmah vraćene na račune uplatitelja.

Vaš TEB